Sola Regnskap
Anbefalt programvare

Det finnes mange systemer å velge mellom. Vi har erfaring med mange og kan hjelpe deg nesten uansett dersom du allerede har valgt et regnskapsprogram.

Vi har 3 anbefalinger - alt etter hva du ønsker å gjøre selv.

Agro Økonomi:
Et enkelt system som er rimelig kostnadsmessig og raskt å føre i på den tradisjonelle måten. Det inneholder de fleste moduler man kan forvente av et regnskapsprogram og du kan til og med betale regningene i skyen, fakturere i skyen og føre lønn i skyen. Likevel raskest og rimeligst når du gjør regnskap på den tradisjonelle metoden - med en perm.

24SevenOffice:
Skybasert, integrert, enkelt og med en app hvor du tar bilde av bilagene med telefonen eller sender dem på mail. Regnskapsfører bokfører bilagene daglig (eller du kan gjøre det selv) og du godkjenner betalingene med et tastetrykk på mobilen eller datamaskinen din. Enkelt å søke frem bilag. Kan integreres med de fleste systemer og banker - om ønskelig - ha daglig oppdatert regnskap. Mulighetene her er uendelige. Krever bankintegrasjon for å fungere optimalt. Her kan du enkelt velge om du vil sende fakturaene manuelt, selge dem og få pengene samme dag eller sende dem på avtalegiro eller efaktura.

Fiken:
Systemet for deg som vil gjøre regnskapet selv til en fornuftig pris. Mange gode integrasjoner, intuitivt og brukervennlig. Anbefaler at du bruker regnskapsfører for å komme i gang og til de "dumme" spørsmålene underveis. Krever at du virkelig VIL føre regnskapet selv og setter av tid og litt penger til konsulent for å få det til. Ellers floker det seg fort til. Det er en ærlig sak å velge å fokusere på forretningene og la en regnskapsfører ta regnskapet dersom evner og interesse ikke er tilstede. 

Uansett system - Sola Regnskap hjelper deg med det DU trenger hjelp til!